MobiRack logo

Heeft u vragen? Ons team staat steeds voor u klaar! Bel +32 11 74 77 77info@mobirack.be

Mobirack

Mobirack werd in 2011 opgericht door de broers William en Philippe Bleyen, en is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde waarde op gebied van innovatieve bedrijfswageninrichtingen.

Uit de gedeelde passie voor een duurzaam, solide product van topkwaliteit, werd Mobirack geboren: een oerdegelijk systeem van modulaire elementen voor bedrijfswageninrichting, dat in eigen beheer ontwikkeld en in België geproduceerd wordt. Hier spelen wij in op ieder zijn behoefte door onze ervaring. In combinatie met een professionele montage.

Voor zelfklussers hebben we een nieuw concept ‘Mobirack self’ opgericht waardoor de klant zelf zijn wagen online kan inrichting.
Ga naar onze webshop

Ons motto? Voor professionals, door professionals!

Deporack

Deporack

Met Deporack magazijninrichting, ons tweede huismerk, bieden wij bovendien een solide legbordstellingsysteem aan dat geschikt is voor garages, opslagruimtes, containers, etc.

Ook je opslagplaats kun je dus online inrichten via onze website, waar je legbordstellingen met verschillende lengtes en dieptes naar ieders wens vindt. Bezoek dus zeker deporack.be of deporack.nl. Alle accessoires en faciliteiten kun je bezichtigen in onze showroom te Lommel, waar we je van harte welkom heten.

Supplementaire uitrustingen voor je wagen

Twijfel niet om contact met ons op te nemen: wij adviseren je grondig en helpen je verder met een oplossing op maat.